Rhino otwiera biuro w Amsterdamie i rozpoczyna międzynarodową ekspansję

Rhino, wiodący dostawca inteligentnych rozwiązań monitoringu i zarządzania zużyciem mediów, otworzył swoje biuro w Amsterdamie, co zapoczątkowało międzynarodową ekspansję firmy.

Rhino otwiera biuro w Amsterdamie i rozpoczyna międzynarodową ekspansję

23stycznia 2023 - Rhino

AMSTERDAM, NL Rhino z radością ogłasza otwarcie naszego drugiego biura w Amsterdamie w Holandii. Ta nowa lokalizacja pozwoli rozszerzyć zasięg w Europie Zachodniej i lepiej obsługiwać rynki międzynarodowe. Siedziba firmy znajduje się we Wrocławiu.

Jesteśmy podekscytowani otwarciem nowego biura w Amsterdamie i rozszerzeniem naszej obecności w Europie Zachodniej

powiedział Xander van Baarsen, który kieruje ekspansją międzynarodową.

Ta nowa lokalizacja pozwoli nam lepiej obsługiwać naszych dotychczasowych klientów i dostarczać jeszcze większej liczbie firm innowacyjnych rozwiązań, których potrzebują do monitorowania zużycia energii, wody i gazu w budynkach, zmniejszenia kosztów zużycia, a także generowania danych potrzebnych do wymaganych regulacji, m.in. przygotowania raportu ESG

„Ciężko pracowaliśmy, aby rozszerzyć nasz zasięg na rynku globalnym, a to nowe biuro w Amsterdamie jest znaczącym krokiem w tym kierunku. Cieszymy się, że możemy lepiej służyć naszym obecnym klientom, takim jak GPL i Prologis, oraz rozszerzyć grono naszych klientów w Europie Zachodniej”

– powiedział Robert Otręba, CEO Rhino.

Rhino dostarcza inteligentne urządzenia i oprogramowanie, które monitorują zużycie energii, wody i gazu w budynkach. Ich usługi są skierowane do różnych branż, takich jak , logistyczna, biurowa, i handlowa. Ich zespół ekspertów specjalizuje się w zarządzaniu energią i ma doświadczenie w obniżaniu zużycia mediów, kosztów i śladu węglowego dla swoich klientów.

Aby uzyskać więcej informacji o Rhino i oferowanych przez niego usługach, odwiedź ich stronę internetową www.rhino.energy lub skontaktuj się z nimi pod adresem sales@rhino.energy

O RHINO

Rhino dostarcza liderom branży wszystkich danych potrzebnych do efektywnego zarządzania energią, redukcji emisji CO2 i sporządzania raportów ESG. Sprawdź www.rhino.energy

KONTAKT PRASOWY RHINO W AMSTERDAMIE Xandera van Baarsena